”Οι κουκκίδες δημιουργούν τη ζωή που ζεις” Αντώνης Καλογήρου.

Οι κουκκίδες δημιουργούν την ζωή που ζεις

Διαβάζοντας τις κουκκίδες που δημιουργούν την ζωή του Αντώνη Καλογήρου έφτιαξα στο νου τον μέχρι τώρα δικό μου πίνακα και με έπεισε πως έχω πολλές ακόμα πινελιές να του προσθέσω !

Μέσα από αυτό το υπέροχο βιβλίο, που σε κερδίζει από τις πρώτες του κιόλας σελίδες, θα βρεθείς ‘παρόν’ σε πολλές ιστορίες ζωής και σίγουρα κάπου εκεί θα συναντήσεις και εσένα!

Ο καθένας από εμάς έχει στην παλέτα του όλα τα χρώματα, είναι καθαρά προσωπική επιλογή αν θα θέλει να τα χρησιμοποιήσει. Θέλεις στο τέλος αυτό του υπέροχου ταξιδιού να μείνεις με τον πίνακά του  ημιτελή ή γεμάτο από τις κουκκίδες των χρωματιστών  αναμνήσεων σου;!

Μέσα λοιπόν από καθημερινά μαθήματα ανιδιοτελούς αγάπης και ενσυνείδησης αντιλαμβάνεσαι πως πίσω από πολλές υποχωρήσεις σου βρίσκεται ο φόβος. Πολλοί τον φόβο τον έχουν κάνει φίλο όχι εσύ!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Καλώς ήρθατε! Είμαι η Όλγα, μαμά δύο υπέροχων παιδιών. Είμαι ιστορικός και έχω αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Βλέποντας τον κόσμο από τα μάτια της μανούλας δημιούργησα με αγάπη και το δικό μου γούστο το Mamigusto .

τελευταία άρθρα
join us

Social Media

δημοφιλή άρθρα

τελευταία νέα

Εγγραφείτε στο MG Newsletter

Ειδοποιήσεις για νέα άρθρα, χρηστικές συμβουλές κα ευ ζην.

τελευταία βίντεο

Συναφή άρθρα

3 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Γίνε ο καλύτερος εαυτός σου

3 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου Από όλες τις σχέσεις που έχεις στην ζωή σου, η πιο σημαντική και πιο

Ρευματοειδής αρθρίτιδα και άσκηση

Ρευματοειδής Αρθρίτιδα (ΡΑ)

Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, διάγνωση,πορεία, αντιμετώπιση Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια χρόνια φλεγμονώδη, αυτοάνοση και εξελικτική νόσος, η οποία προκαλεί χρόνια φλεγμονή των αρθρώσεων και πολλές φορές