Πως τα προβιοτικά θα βοηθήσουν στην καλή υγεία της επιδερμίδας.

Έκανα μια μικρή έρευνα για τα beauty trends του 2021 μιας και το 2020 μας αποχαιρετά χωρίς να έχουμε αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις τάσεις ομορφιάς του.

Ο περιορισμός των μετακινήσεων μαζί με τον φόβο διασποράς του ιού παραμάσχαλα κτλ. μας οδήγησε στο DIY(do it your self) trend.. Μια τάση που πολλοί ειδικοί του χώρου της ομορφιάς πιστεύουν πως θα διατηρηθεί και το 2021 καθώς ο κόσμος θα εξακολουθήσει να είναι προσεκτικός στις επαφές του. 

Ένα απο τα DIY beauty trends του 2021 αφορά την καλή υγεία της επιδερμίδας ενισχύοντας την με την χρήση προβιοτικών. Γνωρίζουμε πως τα προβιοτικά συμβάλλουν στην σωστή λειτουργία του εντέρου, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μπορεί η χρήση τους να ωφέλιμη και για την σωστή υγεία του δέρματος.

Η Diane Ackers, ειδικός στην περιποίηση της επιδερμίδας , κάνει λόγο για ταχεία αύξηση της χρήσης προβιοτικών στην φροντίδα του δέρματος. Συνεχίζει λέγοντας πως τα προβιοτικά θα ενθαρρύνουν το δέρμα να αναπτύξει τα δικά του ευεργετικά βακτήρια, ώστε να γίνει πιο υγιές και να μειώσει κάθε είδους φλεγμονή.

Πιστεύετε πως με τον ίδιο τρόπο που τα προβιοτικά αντιμετωπίζουν και αποτρέπουν προβλήματα στο στομάχι μπορούν να ηρεμήσουν και το δέρμα. Πώς? Αξιοποιώντας ένα κύμα καλών βακτηρίων και βοηθώντας τα κύτταρα του να ανθίσουν. Η χρήση προβιοτικών θα είναι εξερετική επιλογή και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Share:

Leave a Comment

Καλώς ήρθατε! Είμαι η Όλγα, μαμά δύο υπέροχων παιδιών. Είμαι ιστορικός και έχω αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Βλέποντας τον κόσμο από τα μάτια της μανούλας δημιούργησα με αγάπη και το δικό μου γούστο το Mamigusto .

τελευταία άρθρα
join us

Social Media

δημοφιλή άρθρα

τελευταία νέα

Εγγραφείτε στο MG Newsletter

Ειδοποιήσεις για νέα άρθρα, χρηστικές συμβουλές κα ευ ζην.

τελευταία βίντεο

Συναφή άρθρα