Ικιγκάι: Ανακάληψε τον δικό σου λόγο ύπαρξης!

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες στιγμές, που η συντροφιά ενός βιβλίου μπορεί να αποδειχθεί όχι μόνο ευχάριστη αλλά και αιτία αναθεωρήσεως πολλών σκέψεων και πεποιθήσεων.

Ένα από τα βιβλία που θα σε κάνουν να αισθανθείς την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου προς τη ζωή είναι το «Ικιγκάι».  Πρόκειται για ένα βιβλίο που σίγουρα αξίζει να διαβάσεις  σε περίπτωση που νιώθεις ότι χρειάζεσαι καθοδήγηση ώστε να ανακαλύψεις ποιο είναι δικό σου «κάτι» που θα δώσει ένα βαθύτερο νόημα στην ύπαρξή σου.

Το συγκεκριμένο βιβλίο σε ταξιδεύει στην Ανατολή και σε εκπαιδεύει ώστε να δημιουργήσεις τους δικούς σου στόχους  με τάξη και ηρεμία ζώντας έτσι μια ζωή διαφορετική, μακριά από το άγχος και την πίεση.

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο αυτό, θα ανακαλύψεις ότι τα κλειδιά για μια καλύτερη ζωή τα κρατάς εσύ στα χέρια σου και θα πρέπει απλά να τα χρησιμοποιήσεις, ανοίγοντας την πόρτα και καλωσορίζοντας τα πραγματικά σου θέλω.

Share:

Leave a Comment

Καλώς ήρθατε! Είμαι η Όλγα, μαμά δύο υπέροχων παιδιών. Είμαι ιστορικός και έχω αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Βλέποντας τον κόσμο από τα μάτια της μανούλας δημιούργησα με αγάπη και το δικό μου γούστο το Mamigusto .

τελευταία άρθρα
join us

Social Media

δημοφιλή άρθρα

τελευταία νέα

Εγγραφείτε στο MG Newsletter

Ειδοποιήσεις για νέα άρθρα, χρηστικές συμβουλές κα ευ ζην.

τελευταία βίντεο

Συναφή άρθρα