Τι μου έμαθε το 2020!

ti mou emathe to 2020

Πως και πως περιμένω να τραγουδήσω ‘πάει ο παλιός ο χρόνος..’! Το 2020 ήταν μια πολύ δυνατή και έντονη χρονιά που φεύγει αφήνοντας σε όλους μας το σημάδι της. Αφού σκέφτομαι να το κάνω τατουάζ (που λέει ο λόγος..)για να θυμάμαι μιας και μόλις βγούμε από την covid 19 εποχή θα ξεχάσουμε τα δύσκολα και θα αρχίσουμε να τρέχουμε πάλι σαν μαραθωνοδρόμοι να προλάβουμε την ζωή που πάει.. Μα που πάει ?! Ζήσε την κάθε στιγμή σου μην σπαταλάς λεπτό.

Θέλω να μοιραστώ τι έμαθα και τι δώρα μου άφησε το 2020 και του είμαι ευγνώμων για όλα!

Η σωστή στιγμή είναι ΤΩΡΑ. Μην χάνεις λεπτό από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, η ζωή είναι σύντομη και μικρή! Η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις εκείνη την αλλαγή που τόσο πολύ θέλεις είναι ΤΩΡΑ. Δεν χωρούν αναβολές κάνε πράξη τις επιθυμίες σου και μην αφήνεις την ζωή να περνά όντας απλός θεατής.

 Η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Ποιος θα πίστευε πως να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καπουτσίνο στο αγαπημένο σου καφέ θα ήταν απαγορευμένο και ίσως έτρωγες συνοδευτικό αντί για κρουασάν ένα πρόστιμο 300 ευρώ γιατί δεν κρατούσες 2 μέτρα απόστασή.. κλαίω!!!!! Η ένα ταξίδι μονοήμερο στο Ναύπλιο που το είχα τόσο βαρεθεί έχει γίνει προσμονή. Ε ναι λοιπόν ακόμα και αυτές τις στιγμές έμαθα να τις εκτιμώ και να τους δίνω την σημασία που τους πρέπει.

 Να είμαι ο εαυτός μου! Πολλές οι φορές που πήγαινα κόντρα στα συναισθήματά μου, είχα τρομερή άρνηση στο να τα αναγνωρίσω και να τα αποδεχτώ.’Οχι πια, θέλω να είμαι εγώ και να είμαι αληθινή προς εμένα και προς εσένα. Δεν θα βρίσκομαι για πάντα εδώ,για όσο όμως θα βρίσκομαι, θέλω η κάθε μέρα να κυλλάει σύμφωνα με τις δικές μου επιλογές. 

Νιώθω ευγνωμοσύνη! Το 2020 άφησε πολλές πληγές και πολύ πόνο στην ανθρωπότητα, αντιλήφθηκα για τα καλά πως η υγεία είναι ο πραγματικός μας πλούτος. Μετρώ τις ευλογίες μου καθημερινά και βλέπω πιο καθαρά από ποτέ τι πραγματικά έχει σημασία και τι πρέπει απλά να προσπερνώ.

Δίνω χώρο στο εαυτό μου! Να δημιουργήσω χώρο για τον εαυτό μου φάνταζε ουτοπικό όμως  βρέθηκα ξαφνικά σε μια ακινησία συνόλου που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και ευτυχώς την άδραξα . Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου αρκεί να το προγραμματίσεις.. όπως όλα θέλει και αυτό προγραμματισμό. Σπουδαίο δώρο για να σε γνωρίσεις και να σε αγαπήσεις ακόμα περισσότερο! Ο διαλογισμός θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε αυτό!

Δώσε αγάπη, αγκαλιές και χρόνο στους αγαπημένους σου με κάθε ευκαιρία!

Εσένα ποιο ήταν το πιο δυνατό μάθημά που σου έδωσε το 2020;!

Share:

Καλώς ήρθατε! Είμαι η Όλγα, μαμά δύο υπέροχων παιδιών. Είμαι ιστορικός και έχω αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Βλέποντας τον κόσμο από τα μάτια της μανούλας δημιούργησα με αγάπη και το δικό μου γούστο το Mamigusto .

τελευταία άρθρα
join us

Social Media

δημοφιλή άρθρα

τελευταία νέα

Εγγραφείτε στο MG Newsletter

Ειδοποιήσεις για νέα άρθρα, χρηστικές συμβουλές κα ευ ζην.

τελευταία βίντεο

Συναφή άρθρα